Studio Stora Holm. Byggnader med gamla anor. Göteborg.

Aktiviteter

Bara fantasin sätter gränser när ni önskar kombinera er dag med något mer! Allra bäst blir det när man anpassar aktiviteten efter den specifika gruppen.

Laga mat tillsammans;  Samla kunder, kollegor eller vänner och laga mat tillsammans! I vår studio finns alla möjligheter. Vi samarbetar med meriterade kockar som tar hand om er under er lunch, konferens, kickoff eller som en enskild kvällsaktivitet. Ni välkomnas med välkomstdrink och en presentation av kocken. Därefter lagar ni valfri meny tillsammans med kocken som under tiden demonstrerar dem olika momenten.

Chokladprovning; Chokladprovning är en upplevelse för alla åldrar och sinnen och varje chokladbit rymmer i sig ett helt spektrum av smaker och dofter. Chokladprovning är kul och perfekt att göra tillsammans en kväll med kompisar, arbetskamrater eller kunder.

Vinprovning; En vinprovning är lika trevligt som en helkväll så väl som en perfekt start på kvällen. Lär er mer om olika distrikt, druvor, framställningsmetoder och hitta era egna favoriter. Vi anpassar nivå och inriktning efter önskemål.

Yoga – Varva ner tillsammans, hitta andningen och njut av en stund tillsammans. När vädret tillåter yogar vi i trädgården med blicken över sjön och naturen som åskådare. Nivå anpassas efter önskemål. 

Blomster – Bind brudbuketten eller skapa dekorationer.